foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
ПОДЕЛА ПОРУЧЕНИХ И ПЛАЋЕНИХ УЏБЕНИКА У ПРЕТПЛАТИ БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА У ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ ОШ "ОСЛОБОДИОЦИ БЕОГРАДА" У НЕДЕЉУ 01.09.2019. ОД 10.00 ДО 12.00 ЧАСОВА – МЛАЂИ РАЗРЕДИ (I-IV) ОД 12.30 ДО 14.30 ЧАСОВА – СТАРИЈИ И РАЗРЕДИ (V-VIII)

ОШ "Ослободиоци Београда"

 Projekat "Reci DA budućnosti, reci NE drogama" koji sprovodi Udruženje građana "Kula",prisutan je  u našoj školi od prošle godine.Specifični ciljevi projekta su:

 1. Aktiviranje mladih u promovisanju i podizanju svesti o šteti prouzrokovanoj zloupotrebom droge
 2.Promovisanje Nacionalne strategije za borbu protiv droga kod najmlađe populacije i Nacionalne strategije za razvoj zdravlja mladih
 3.Širenje tačnih i preciznih informacija o rizicima i posledicama korišćenja narkotika
 4.Zagovaranje i unapređivanje zdravog života
 5.Formiranje grupe mladih edukatora i razvoj vršnjačke edukacije


 Posle ispunjavanja upitnika o toj temi,učenici završnih razreda (7. i 8.), učestvovali su u radionicama,predavanjima i treninzima. Našim učenicima 8. razreda su mladi edukatori učenici Pete beogradske gimnazije, a podršku daje i Kancelarija za mlade Opštine.

 Održana je radionica i razgovor sa istaknutim umetnicama, slikarkom Biljanom Cincarević i glumicom Danijelom Vraneš.Planiraju se i posete poznatih sportista i javnih radnika ,kao i lekara ,kako bi se problem osvetlio sa svih strana i što više promovisao stav ZDRAVOG ŽIVOTA.
 O daljim aktivnostima,vezanim za ovaj projekat ćemo vas periodično obaveštavati.

2019 Copyright ОШ Ослободиоци Београда Rights Reserved