foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Погледајте детаљне информације о сигурању ученика. Линк се налази у главном менију

ОШ "Ослободиоци Београда"

Na časovima Tehničkog i informatičkog obrazovanja u sedmom razredu u grupi nastavnice Željke Milovanović, a u okviru nastavnih jedinica Pojam prezentacije i Izrada prezentacija u microsoft PowerPoint-u učenici su stekli potrebna znanja i veštine koje su upotrebili na praktičnom zadatku izrade prezentacije na temu Moj hobi.
Pokazalo se da učenici shvataju značaj i pravilnu upotrebu svog slobodnog vremena koje se može iskoristiti na najbolji način a možda i kao priprema za buduće zanimanje. Raznovrsnost hobija dala je posebnu priliku i za bolje upoznavanje vršnjaka a kao teme izdvojile su se različite aktivnosti: dizajniranje i animacija, muzika, film, putovanja, folklor, ples, numizmatika,
tenis, fudbal, aikido, košarka, rukomet, odbojka. Stekli smo tom prilikom nova znanja o različitim oblastima a sve to otvorilo je nove teme za razgovor.
Urađene zadatke učenici su prezentovali uz potpunu tehničku pripremu i na velikom platnu .Času je prisustvovala i Direktorka škole Branka Bečanović koja je uradila i ove lepe fotografije naših učenika.

2021 Copyright ОШ Ослободиоци Београда Rights Reserved