ИЗЛОЖБА - ПОГЛЕД У ПРОШЛОСТ

У СРЕДУ 14. 11. 2018. У 17.30 У ХОЛУ ОШ "ОСЛОБОДИОЦИ БЕОГРАДА" ОДРЖАЋЕ СЕ ИЗЛОЖБА СТАРИХ ПРЕДМЕТА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИЗУМРЛИХ ЗАНАТА ПОД НАЗИВОМ "ПОГЛЕД У ПРОШЛОСТ" ОБАВЕШТАВАМО СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ДА ДОЂУ И ВИДЕ ШТА СУ СВЕ УЧЕНИЦИ ПРИПРЕМИЛИ!!!

Hackathon - Hack Our World!
Hackathon - Hack Our World!

Grupa učenika 6. i 8. razreda u pratnji nastavnika informatike i fizike, posetila je u nedelju 28.10. programere koji su se takmičili u oblasti programiranja IoT uredjaja 27.-28. Oktobra, pod nazivom "Hackathon - Hack Our World!".  Ljubazni domaćini iz korporacije NCR obezbedili su našim učenicima demonstraciju najsavremenijih tehnologija i razgovor sa učesnicima takmičenja. Učenici su napustili objekat Impact Hub-a puni utisaka i prigodnih poklona koje su im uručili domaćini. Fo [ ... ]

Sajam knjiga 2018

Od 21. do 28. oktobra na Beogradskom sajmu je održan 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga pod sloganom „Radost čitanja“. Počasni gost 63. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, sa sloganom „Radost čitanja“ je Kraljevina Maroko. Naši učenici su tradicionalno posetili Sajam i obnovili svoje kućne biblioteke novim naslovima.

Other Articles

Poseta Pozorištu

Studio Centar i Dom omladine Beograda i u predstojećoj sezoni ponudili su beogradskim tinejdžerima edukativne pozorišne predstave namenjene njihovom uzrastu. Tokom oktobra učenici petog i sedmog razreda sa nastavnicima srpskog jezika i odeljenjskim starešinama su gledali „Rijaliti Škola“ po motivima knjige „Škola“, Jasminke Petrović i „Dnevnik Ane Frank“. Sve predstave su igrane u kamernom ambijentu sale „Amerikana“, u kojoj publika dobija priliku da interaktivno učestvuje u predstavi i doživi je na jedan potpuno drugačiji način. Pored edukativnog momenta učenici se uče ponašanju u kulturnim ustanovama, razvijamo im ljubav prema umetnosti i pozorištu uopšte.