foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
НОВИ КОРОНА ВИРУС - КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ? Често перите руке сапуном и водом (у трајању најмање 20 секунди) или користите средство за дезинфекцију на бази 70% алкохола. Видео прилоге о превенцији погледајте у галерији

ОШ "Ослободиоци Београда"

Učenici naše škole ostvarili su zapažen rezultat na opštinskom takmičenju u šahu. Milica Anđelković osvojila je prvo mesto u najmlađoj kategoriji, Iva Gajin i Sara Anđelković osvojile su 2. odnosno 3. mesto u kategoriji 8. razreda. Bratislav Filipović i Uroš Davidov podelili su 3. mesto u kategoriji 8. razreda.

Plan posete roditelja časovima:
* za novembar – u nedelji od 25. do 29. 11. 2013.
- neparna (plava), pre podne                               
- parna (crvena), posle podne             
* za decembar – u nedelji od 02. do 06. 12. 2013.
- parna (crvena), pre podne                          
- neparna (plava), posle podne   
                                                                                                          
Roditelji su obavezni da posetu časovima (za novembar i decembar) najave odeljenjskom starešini do petka 22.11. 2013. Jedan čas mogu da posete 3-4 roditelja.

Raspored po predmetima preuzmite ovde

  U našu školu pre par dana je uveden elektronski dnevnik! Roditelji od sada u svakom trenutku mogu imati celokupan uvid u stanje svog deteta u školi, kako po pitanju ocena, izostanaka, domaćih zadataka tako i po pitanju svega ostalog putem sms-a i e-maila... Potrebno je samo da se sa svojom šifrom ulogujete na sajt www.skolskidnevnik.rs 

Опширније...

Grupa učenika osmih razreda je u petak 25. oktobra posetila Narodni i Istorijski muzej Srbije sa nastavnicom istorije Olgom Šimšić i nastavnikom likovnе kulture Sinišom Zekovićem. U Narodnom muzeju su posetili izložbu Jovana Bijelića, a u Istorijskom muzeju su videli izložbu o Obrenovićima i Karađorđevićima.

Detaljnije možete pročitati u daljem tekstu.

Опширније...

Slušajte mama i tata, želim seku il' brata

Učenici OŠ „Oslobodioci Beograda“ i ove godine su učestvovali na manifestacijama povodom obeležavanja Dečije nedelje. U subotu, 12. 10. 2013. godine, učenici su posetili Dom Narodne skupštine i, nakon zanimljivog programa koji su pripremili i izveli njohovi vršnjaci, učestvovali su u oslikavanju platoa ispred. Plato je oslikavan kredama u boji, a nakon toga bilo je i proglašenje najmaštovitijeg crteža.

Učenici naše škole osvojili su II mesto na Opštinskom prvenstvu u rukometu u konkurenciji 12 osnovnih škola, a u organizaciji Sportskog Saveza Palilule, održanog 26.09.2013 - Čestitamo!

Učestvovali su:

1. Uroš Novaković - 8-1

2. Aleksa Ador - 8-1

3. Uroš Davidov - 8-1

4. Miloš Đukanović - 8-2

5. Marko Ivanović - 8-2

6. Nikola Orlović - 8-2

7. Uroš Kostić - 8-3

8. Lazar Nikolić- 8-3

9. Mario Andrijić- 8-3

nastavnik: Milomir Pejović

 

U petak  27. septembra 2013. dvadeset osam učenika osmog razreda je posetilo izložbe u Domu vojske i Galeriji SANU  sa nastavnicom istorije Olgom Šimšić i nastavnikom likovnе kulture Sinišom Zekovićem. U Domu vojske su posetili izložbu posvećenu Milunki Savić- narodnom heroju, a zatim postavku Vlaha Buhovca čija je najpoznatija slika “Iza”. Nakon toga su otišli u galeriju SANU u kojoj su gledali postavku Voje Stanića, slikara iz Crne Gore.

O pomenutim ličnostima možete pročitati u daljem tekstu.

Опширније...

Ženska šahovska ekipa naše škole osvojila je drugo mesto na opštinskom prvenstvu. Ekipa je nastupila u sastavu: Sara Anđelković, Iva Gajin, Irena Petković i Vanja Boškić.

Čestitamo!

   Festival kratkih dramskih formi pod pokroviteljstvom "Prijatelji dece beogradske opštine Palilula"održan je 12.4.2013.godine.

Dramska sekicja starijih razreda je nastupila sa dramskim prikazom "Šešir profesora koste Vujiča" i osvojila drugo mesto na opštini.ČESTITAMO MLADIM TALENTIMA!!!!!! 

2021 Copyright ОШ Ослободиоци Београда Rights Reserved