foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
У овим ванредним околностима наша школа ће обављати наставу на више начина. За старије ученике од 5. до 8. разреда креран је посебан портал (www.oslobodioci.com/enastava) преко кога ће ученици моћи да сазнају више информација.

ОШ "Ослободиоци Београда"

Učenici naše škole osvojili su II mesto na Opštinskom prvenstvu u rukometu u konkurenciji 12 osnovnih škola, a u organizaciji Sportskog Saveza Palilule, održanog 26.09.2013 - Čestitamo!

Učestvovali su:

1. Uroš Novaković - 8-1

2. Aleksa Ador - 8-1

3. Uroš Davidov - 8-1

4. Miloš Đukanović - 8-2

5. Marko Ivanović - 8-2

6. Nikola Orlović - 8-2

7. Uroš Kostić - 8-3

8. Lazar Nikolić- 8-3

9. Mario Andrijić- 8-3

nastavnik: Milomir Pejović

 

U petak  27. septembra 2013. dvadeset osam učenika osmog razreda je posetilo izložbe u Domu vojske i Galeriji SANU  sa nastavnicom istorije Olgom Šimšić i nastavnikom likovnе kulture Sinišom Zekovićem. U Domu vojske su posetili izložbu posvećenu Milunki Savić- narodnom heroju, a zatim postavku Vlaha Buhovca čija je najpoznatija slika “Iza”. Nakon toga su otišli u galeriju SANU u kojoj su gledali postavku Voje Stanića, slikara iz Crne Gore.

O pomenutim ličnostima možete pročitati u daljem tekstu.

Опширније...

Ženska šahovska ekipa naše škole osvojila je drugo mesto na opštinskom prvenstvu. Ekipa je nastupila u sastavu: Sara Anđelković, Iva Gajin, Irena Petković i Vanja Boškić.

Čestitamo!

   Festival kratkih dramskih formi pod pokroviteljstvom "Prijatelji dece beogradske opštine Palilula"održan je 12.4.2013.godine.

Dramska sekicja starijih razreda je nastupila sa dramskim prikazom "Šešir profesora koste Vujiča" i osvojila drugo mesto na opštini.ČESTITAMO MLADIM TALENTIMA!!!!!! 

Prvo mesto za Anđelu i na gradskoj smotri!

Nakon što je osvojila prvo mesto na opštinskoj smotri, Anđela Teodosijević osvojila je prvo mesto i na gradskoj smotri recitatora. Smotru su organizovali Prijatelji dece Beograda i Savez kulturno-umetničkih društava Beograda u Kulturnom centru „Čukarica”.

2020 Copyright ОШ Ослободиоци Београда Rights Reserved